Dodge Dakota

Verkocht

Schitterende Dodge Dakota afkomstig van de eerste eigenaar met slechts 65.000 kilometer op de teller!!!

Hij ziet er enorm netje uit en heeft niets geleden!! Het chroom is allemaal nog echt chroom zonder aanslag, en hij staat heel goed in de lak, er mag wel gezegd worden dat hij haast in nieuwstaat verkeert. Verder is hij goed onderhouden en staat op goede banden enz, heeft ongeveer 6000 kilometer geleden zijn laatste onderhoudsbeurt gehad.

Het kleine broertje van de Dodge RAM, een vele malen praktischere auto voor op de Nederlandse wegen. Toch is hij zeker niet klein, hij is maar liefst 5.5 meter lang, 1.9 breed en 1.82 meter hoog, dit zijn nog acceptabele afmetingen voor in parkeervakken en dergelijke.

Hij rijdt erg comfortabel en ligt toch enigszins strak op de weg, is goed geïsoleerd en heeft ruim voldoende vermogen. De boordcomputer geeft een verbruik van 1 op 7 aan, op LPG is dit dus enorm voordelig rijden! De 3.7 V6 benzine motor staat bekend als erg degelijk en loopt mooi soepel, hij is gekoppeld aan een Prins LPG installatie.
Hij staat standaard op enkel achterwielaandrijving maar kan ook permanent op 4×4 gelockt worden, tevens is hij in lage gearing te zetten.

Het betreft een Duitse auto die op Nederlands kenteken wordt geleverd.