Dodge Ram

Verkocht

Schitterende Dodge Ram met slechts 120.000KM!!

Een Dodge Ram zoals hij bedoeld is, zwarte lak, veel chroom en ook nog eens verhoogd!!
Van nature geeft een Ram natuurlijk al het “King of the Road” gevoel, dankzij de verhogingskit wordt dit gevoel nog eens versterkt! Hij rijdt erg comfortabel, verassend stil vanbinnen, soepel geveerd zonder een zwabber te worden en een soepele aandrijflijn. Uitkijkend over al het andere verkeer wordt u ook nog eens getrakteerd op een heerlijke V8 roffel uit de uitlaat!

Hij is nieuw geleverd door Elmwood Dodge Rhode Island, hier is hij tevens tot 2009 in onderhoud geweest (historie aanwezig) waarna hij naar Nederlands is gekomen met 45.000 Miles op de teller. Vervolgens is hij in Nederland particulier gereden en heeft enkel op benzine gereden, nooit op gas. De lage kilometerstand is uiteraard verklaarbaar via NAP en de onderhoudshistorie, het meeste aanbod heeft een veelvoud van dit aantal kilometers gereden.

Ook voor de particulier aantrekkelijk, dankzij het een grijskenteken op benzine valt er ook voor hen veel te besparen. Particulier betaalt u slechts ongeveer €80 per maand, voor een vergelijkbare geel kenteken SUV zou dit €140 zijn.
Een zakelijke rijder kan voordeel halen uit het feit dat de auto nooit op LPG heeft gelopen, dus weinig slijtage heeft gehad, en de eventuele inbouw van LPG direct zakelijk af te schrijven is.

Het betreft een Marge-auto, er komt dus geen BTW bovenop!