Jeep Grand Cherokee 5.9

Verkocht

Nette Jeep Gand Cherokee met de unieke 5.9 liter V8 motor!!!

Het betref een Origineel Nederlandse auto waarvan de kilometerstand uiteraard NAP gecertificeerd is. Hij is afkomstig van de derde eigenaar welke hem sinds 2009 in bezit heeft gehad, liefhebbers auto dus!!!

Zoals op vrijwel elke Jeep Limited staat, is dit werkelijk een gelimiteerde/unieke uitvoering!! De 5.9 benzinemotor is enkel in 1998 geleverd in dit model, ze zijn dus schaars… Het was destijds zelfs werelds snelste SUV die er te koop was!!!

Aangezien dit de snelste SUV was, heeft hij uiterlijk ook veel aanpassingen gekregen ten opzichte van de normale Cherokees. Zo zijn de sideskirts anders, luchthappers in de motorkap, de dak rails zijn net wat lager, en zit er standaard een sportuitlaat op wat net wat meer sound geeft. Het interieur heeft ook de nodige upgrades ten opzichte van de normale motorisering waaronder luxere lederen bekleding en aparte houtinleg in het dashboard.

Het is verder een nette auto, zeker gezien zijn leeftijd, en hij rijdt en schakelt helemaal goed. Tevens voorzien van een nieuwe apk.

Eventueel ook nog een set winterbanden op hetzelfde type velg leverbaar.