Chevrolet

Tahoe 5.3

€ 17.995
0 .

Bouwjaar

0 .

PK (vermogen)

0 .

Kilometerstand

Specificaties.

Prijs

€ 17.995

Bouwjaar

2001

Kilometerstand

18.933

Brandstof

Benzine

Kleur

Zwart

Interieur

Zwart

Transmissie

Automaat

PK (vermogen)

273

Carrosserie

SUV

BTW Verekenbaar

Nee

Nieuwprijs

€ 70.000

Omschrijving.

Prachtige Chevrolet Tahoe 5.3 V8 afkomstig van de eerste eigenaar met slechts 18.000 kilometer op de teller!!!

Gevonden in het mooie Italie, Cantu, hier heeft hij altijd in de garage gestaan is en enkel gebruikt om af en toe een boodschap te doen. Afkomstig van de eerste eigenaar welke op leeftijd was en inmiddels overleden is, de familie heeft besloten afstand te doen van de auto. Nu staat deze prachtige auto in Nederland en hij wordt dan ook op Nederlands kenteken geleverd.
Hij verkeert in zeer goede staat en rijdt helemaal goed. De motor is niet hoorbaar of voelbaar stationair en hij rijdt nog aardig strak voor een Amerikaan. Het geluidsniveau aan boord is erg laag en het geheel is vooral gericht op comfort, dit zonder al te veel over te hellen of “zompig” te gaan rijden. Uiteraard blijft het Italie, en is het een kunst dat hij zelfs na die paar ritjes toch zo netjes is gebleven. Er zal vast een krasje te vinden zijn aan de buitenkant, maar het is absoluut een pareltje te noemen!!

Verder is hij voorzien van 8 zitplaatsen, iets wat uniek is voor een “normale luxeauto”, en wat enkel gezien wordt bij de welbekende busjes als Viano’s en dergelijke. De 3e zitrij is natuurlijk weg te klappen waardoor er een gigantische kofferbak tevoorschijn komt.

Erg aantrekkelijk voor de liefhebber of de zakelijke rijder!!! Enorm comfortabele auto met een goed voorkomen waardoor u zonder probleem bij u klanten voor kunt komen!!

Afneembare trekhaak
Stoelverwarming
Cruise control
Schuif-/kanteldak
Elektrisch verstelbare stoelen met geheugen functie
Centrale vergrendeling met afstandsbediening
4×4 met keuze uit 2wd en tevens lage gearing
8 zitplaatsen

Bekijk al onze SUVs.